Wat is KERN?

KERN, samen voor elkaar, vanuit de kernen!

KERN Gennep staat voor lokale thema’s binnen de gemeente Gennep, met daarin de mooie kernen Gennep, Ottersum, Heijen, Ven-Zelderheide en Milsbeek. Het grote voordeel van een lokale partij als KERN is dat we niet worden gehinderd door landelijke richtlijnen van een overkoepelend orgaan. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid een eigen mening te vormen over ieder onderwerp.

Binnen de Gennepse politiek waken wij voor de eigenheid van iedere wijk en kern door niet alleen te kijken naar de zakelijke aspecten maar ook naar de menselijke waarden. De leden van KERN zijn actief in de Gennepse samenleving aanwezig, waardoor KERN bereikbaar en aanspreekbaar is voor iedereen. Samen met de inwoners van de gemeente Gennep kunnen we hierdoor de identiteit van iedere wijk en kern bewaken. De meningen van de inwoners zijn de drijfveer achter de keuzes en standpunten van KERN.

We nodigen iedereen, die geïnteresseerd is om zich bij ons aan te sluiten, uit om eens rond te kijken op deze website en onze Facebook pagina; KERN Gennep. Uiteraard kunt u ook contact met ons op nemen via deze website, reageer op de artikelen of stuur ons een e-mail via de knop ‘Contact’.